31 Juli 2017.

I fredags gjorde jag en fortsättning på min arm. Ibland är det kul att man har duktiga kompisar :)
Den är långt ifrån klar, min sleeve, men det tar sig. hihi
Ps. När bilden togs var inte allt klart. Men en liten visning av hur det ser ut iaf. ÄR SÅ SJUKT JÄVLA APNÖJD!!! aaah :D
 
 

27 Juli 2017.

Hej hopp!
Sitter just nu och gör natt 5 av 7 denna vecka. Snart är jag ledig två dagar! Ska bli såå skönt att få vila upp sig lite känner jag :)
Och på fredag händer det grejer minsann. Kl 11.00 :) Fortsättning följer.
Satt igår och kollade runt lite på gamla bilddagboken (dvs dayviews), haha sjukaste att se hur otroligt liten man såg ut att vara för 10 år sedan. Och ända tyckte man då att man var såå vuxen. Jag ser ju ut som ett litet barn när man blickar tillbaka. Tänkte lägga ut lite bilder här, bara för att jag kan, typ.
Och ja, jag bjuder på dem :'D
 
 
 
 
Haha, Nej, nu måste jag fortsätta jobbelijobba! 
Simma lungt!
 
 

25 Juli 2017.

Alltså den här veckan kommer att ta kål på mig. Blomkål, typ. Att jobba 80 timmar på en vecka var inte så top notch faktiskt. Börjar känna mig lite småsliten, meeeen, det blir ju kanonfuckinglön i Augusti. Och om cirkus en månad så drar ju jag och Mats till Cypern. Längtar lite smått ihjäl mig efter semester. Eller ja, praktiskt taget så är det ju våran smekmånadsresa vi sparat. Men iallafall. Snajsigt värre!
 
Känner att Augusti kommer att bli en toppenmånad för oss alla:
 
* Walle börjar nytt dagis i Kumla. 
* Jag börjar studera.
* Utomlandsresa med maken som sagt.
 
Och om 2 ½ timme får jag äntligen åka hem och sova. *Trött tjej har talat*
 
 

24 Juli 2017.

Woops. Blev inget bloggande sist heller. jag får helt enkelt ta och erkänna att jag tappat det här med att blogga. Måste vara åldern. Har för roligt i mitt nya liv så engegerar mig inte ens i detta längre. Meeen, nu när man sitter här ensam på nattskiftet på kände jag att "jaa, varför inte liksom?!". Är ju samtidigt lite småkul att kunna gå tillbaka och kika på gamla bilder och minnen osv..
 
Tänkte bombadera er med några få bilder utav min och makens bröllopsdag som ägde rum i Järnboås utanför Nora 17 December 2016. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0