29 Februari 2012.

jAAAmAAAAn.
Inatt fick jag sånna där jädra förvärkar igen. Denna gång gjorde dem riiiiiiktigt ont. Så jag fick stå på knäna och luta armarna mot ryggstödet i soffan. Såg förmodligen inte riktigt klokt ut, men det kändes verkligen som att han var på väg. Jag bävar för smärtan som kommer att ske om några veckor.... buhu.. Måste säga att jag tycker kvinnor är riktigt tuffa som skaffar massor av barn. Jag har ju bara varit med om förvärkarna liksom, och bara dem känns ju!! Män skulle bara veta vad vi går igenom under graviditeten... hihi. Det enda dem får stå ut med är lite gnäll och hormoner. Det kan dem gott ha för att det ska jämna ut sig! ;) haha!

Imorgon ska vi hämta nyckeln till nya lägenheten i Sörby, och på lördag flyttar vi fullt ut! Ska bli sååå kuuuul! :D
Då ska det minsann monteras ihop barnsäng och måla om en byrå som ska vara i barnrummet. Åh vad Ullis kommer ha att göra. Tycker det ska bli supermysigt att få inreda ett bebisrum till min lilla son. Kärlek liksom :love:

Ska bli kul att få komma ut lite också, för börjar känna mig rätt "inlåst" här hemma då jag har fått order av läkare att hålla mig inomhus och vila för att inte sammandragningarna ska sätta igång. Men det blir sååååå långtråkigt! Det känns som att man är sjuk. Ni vet, när man går från Tv till dator till kylskåp till säng för att sedan gå till tvn igen ;) Fy fabian! :P Så nu händer det lite grejer!! Wiiiie! Ullis gör typ vågen! :D

Nu ska jag (för ovanlighetens skull) sätta mig framför tvn.... ;P

På återseende!

28 Februari 2012.

Tjollahopp!
Jag passar på att blogga lite nu då jag sover otroooooliiiigt dåligt på nätterna. Just nu sparkar lillen sönder mig. Går ju inte att slappna av för fem öre.. ;)

Idag har jag varit på stan en sväng. Köpt lite mer "nyfödda"-kläder i strl 50. Har mest lite större storlekar, men kom ju på att han inte kommer ha så mkt kläder när han väl ploppar ut. Så idag har jag köpt på mig en massa overaller och bodies till walle. Jättesöta, som alla bebiskläder är. Men de här är ju liksom extra pyttiga! :P
Köpte även 2 st mössor som han ska ha på sig när han är nyfödd. Ullis stod inne på H&M ett bra tag bara för att hon tyckte att allt var såå snuttigt!! hihih :)

Nu ska jag äta revbensspjäll. GOTT & mycket mysigt!! :D


Tjipptjipp!

26 Februari 2012.

 

Sisådär! Vet att jag varit dålig att lägga upp magbilder! Har några släktingar som hört av sig ang det. Men nu kan ni vara lugna.. hihi! Detta är då magbilden för vecka 36! :)
Bara en månad kvar..herregud vad fort det har gått.. fast ändå inte liksom. Känns som man har varit gravid i en hel evighet, men samtidigt har man inte hunnit förbereda sig så mycket mentalt på att man ska få barn snart! Jag ska liksom bli någons förebild, en mamma. Känns så stort så det går inte ens att beskriva. Jag är världens lyckligaste iaf! :)

Satt och skrev det där jäkla förlossningsbrevet häromdagen också. Och det i sig var ingen lek. Man vet hur man vill ha det osv, men att få ner alla tankar på ett papper så det låter snyggt och trevligt var verkligen inte lätt. Men nu är det också gjort. Så det är skönt. Och BB-väskan är packad ifall att man måste åka ner till USÖ lite tidigare än beräknat, så är det bara att greppa tag i väskan och åka. :)

Och snart så flyttar älskling och jag igen. Till en trea på öster. Ska bli så skönt att få större, och att få ett bebisrum. Myys! Det är mycket roligt som händer nu med andra ord :)

Nu på kvällen har jag kikat på Melodifestivalen, och jag höll ju på Hanna Lindblad och Charlotte Perrelli. Och ingen av dem gick vidare, så jag måste ha tappat greppet när det gäller musik. ELLER så har sverige tappat greppet om det som skickar Ranelid till final (jag är fortfarande helt oförstående kring det...). Efter det så försökte jag sova, men det gick inge bra. Så nu gick jag upp en sväng och tog ett bad. Ska återigen hoppa i säng!

Så nu signar jag ut och säger godnatt! :)

25 februari 2012.

Vecka 36

Fostret börjar förbereda sig på att födas. Det tränar andning, men inte när det sover djupt. Fostret har nu längre perioder av både sömn och aktivitet. Det rör sig lika ofta som förut men kan inte ta ut svängarna på samma sätt. Därför upplever man oftare att det i stället puffar och gör svepande rörelser.

Njurarna är nu färdigutvecklade. Fostret har blivit omkring 47 centimeter långt. Det lägger på sig ungefär fjorton gram fett varje dag, och väger i den här veckan runt 2800 gram. Pojkar är ofta något tyngre än flickor. Det skiljer ungefär etthundra till två hundra gram mellan pojkar och flickor.


Ett 36 veckor gammalt som är 47 centimeter långt.


24 Februari 2012.


Je vivrai pour toujours
Si seulement tu me gardes dans ton coeur
La vie suivra son cours
Là ou ailleurs
Si jamais je m'en vais
Je ne serai jamais loin de toi
Et si tu me cherchais
Je serai là...


23 Februari 2012.

Haha har så många kommentarer jag borde svara på.
Kan börja med Marias kommentar.. Och min reaktion var typ; VAAA??? Kommer det bli värre?? Jag som tycker det är tillräckligt eländigt nu med mitt jävla humör..:P Oh lord..

Och till Ida, jajajajajajajaaaa.... :p Jag blir bättre! hihi :* <3

Jennie, du får precisera dig lite med färg och om du vill ha många bilder, vilka bilder du vill ha, så ska jag försöka fixa och trixa till nått! Brukar vara vaken nästan hela nätterna. Så det är bara att komma med idéer ;)

Sitter just nu och poppar musik. Ska gå in och tjuvlyssna lite på Melodifestivalens bidrag som kommer visas på lördag! Charlotte Perrelli har man ju höga förhoppningar på! hihi.

Och ja just det. Den där prinsessan föddes ju idag också! tror varenda jäkla kotte har uppdaterat mig med det på facebook. Allvarligt? är det verkligen sååå intressant? Jag känner MASSOR av folk som fått barn och inte fan har dem uppmärksammats så.. Tycker det hela blir lite löjligt och rejält överdrivet! Jaja, jag vet att det är en tronarvinge. Men so what? Dem är väl också bara människor?

 
Vecka 35+5.
Ja, det är inte så läckra bilder, men en liten glutt på magen iaf.
Antar att ni har sett en osminkad tjej i trosor förut ändå? ;) haha
Jag bjuder på dessa iaf.


Nu ska jag se om jag hittar nått gottigt här hemma! ^^
Är sockersugen typ heeela tiden. Snacka om jobbigt :P


22 Februari 2012.

Idag har Ida & Cattis varit här på en fika! Mycket mysigt att få ses igen och få uppleva vårt gamla tjejgäng! :) <3 hihi
Jag fick känna mig som vanligt igen, och inte som höggravid. Vilket jag känner mig jämt annars. Nu låter det som jag gnäller och det är inte meningen. Men var dock lite skönt att få känna på hur det var förr :) hihi
Svårt att förklara för att det ska låta bra! ;)
Så nu ger jag mig!

Ska dessutom snart pratas lite med Ramya. Måste ju få höra lite skvaller om mitt gamla jobb. Hehehe.. ;) Nee, men vill höra hur det går för min lilla stumpelumpa! hihi <3

 
Snacka om tråkväder ute!!! Uscha buscha!! ;)
Men mysigt!


Ikväll ska vi kika på Tintin-filmen btw! Ska bli spännande! Har hört att den har fått ganska bra kritik! :)



Nu ska jag gå härifrån! Tjingtjing! ^^

21 Februari 2012.

Idag fyller Mamma 46 år!
Massa grattis till henne!! :D


20 Februari 2012.

Ska börja detta inlägg med att säga tack så jävla mycket Ida "däremot" Eriksson! ;)
Vart ju så jävla sugen på negerbollar när hon hade lagt upp en bild på sin blogg.
Så nu har man nattbakat! Måste vänta 10 min dock innan jag kan äta dem, dem är på tok för kladdiga nu! hihi ;)

Nu ska här snart ätas negerbollar och kolla TV!

Tjingtjong!

19 Februari 2012.

Igår var jag, mamma & pappa i värmland för att fira systeryster Maria och systerdotter Tilda som fyller 28 & 10 år. Mycket trevligt och alltid lika kul att ses! Fick ju dessutom träffa Milou igen. Det var lite extra mysigt! :)
Tänkte att jag ska vara så duktig och lägga ut lite bilder =) hihi















Detta fick lillskrutten av syrrorna med respektive. Tufft va? :))
Vår son kommer bli världens coolaste rocker!! :D <3

17 Februari 2012.

Idag har jag varit hos läkaren, och nu är man sjukskriven 100%. Så absolut inget mer jobb på ett braaa taaag.
Känns skönt på ett sätt, för jag är absolut inte lika rörlig som förut, men också väldigt skumt. Man har ändå jobbat rätt intensivt sen man var 16... Så det här med att inte göra någonting på dagarna är faktiskt rätt långtråkigt. Hoppas det går fort tills lillen kommer så jag har någon att pyssla om. ;)

Bakade dessutom en äppelpaj. MM, gott!! Jag åt dock upp halva rätt själv.. får väl skylla på att jag äter för två..eller nått.. Men lätt värt det! ;) hihihi

Imorgon bär det av till Värmland! Ska hälsa på syrrorna. Vi ska fira Maria och Tilda! Myspys! ^^
Nu ska här segas ett tag till innan sista kvällsmaten och innan läggdags. Ska ju träffa mamma & pappa kl 10.30 imorgonbitti.


På återseende! ;)

16 Februari 2012.

Idag var jag hos MVC återigen.
Och magen har växt 2 cm sedan förra veckan. Känns superduperskönt!
Nu ligger jag mitt på kurvan igen!
Snacka om att känna lättnad!..

Dessutom har Walle vänt sig, så han ligger med huvudet neråt, ryggen på vänstersida, armar och ben på högersida och rumpan upp mot mina tuttar :)
Mys. Han var inte riktigt fixerad än, men han satt ändå såpass fast så hon inte trodde att han skulle ligga i säte nått mer iaf.
Dessutom vägde jag mig. Buhuhuhu.... Det räcker så.... ;) Haha
Känner mig som hon i filmen "Titta han snackar". Ville nästan gråta lite. Har aldrig vägt så mycket i HELA mitt liv. Nu ligger jag på 65 kg. Jag brukar normalt väga mellan 45-50.. Så 15 Kg ändå.. Och det är 5 veckor & 2 dagar kvar. Kul.. jag kommer väl öka minst 5 kg till... ;)

Blir att tokköra Aerobics sen när jag orkar och kan. Dessa kilon ska bort. Boombangabang! haha


Mamma längtar såå efter dig plutten!!!!

Efter besöket gick jag och hälsade på Rosta Hemtjänst! Var kul att se några gamla arbetskollegor igen! :)
Dessutom jobbar ju Ramya där nu. hihi! När hon slutat så bjöd hon hem mig på lite fika! Och dessutom fick jag en sånhär söt chokladask som vi mumsade på! <3 Hela hon är min lilla sötsak! <3

    

Nu på kvällen ska jag bara ta det lungt. Sitter och poppar lite hårdrock och ballader var om vartannat.
Skön musik.
Nu blir det bubbelspel!
Tjing!

15 Februari 2012.

Vecka 34

Nu är fostret så moget att om förlossningen startar försöker inte förlossningspersonalen skjuta upp födseln.

Om barnet föds är det fortfarande ömtåligt, och behöver extra värme och mat. Men många klarar sin andning bra och långt ifrån alla behöver ligga i kuvös.

Vikten är uppe i ungefär 2300 gram, och längden i 46 centimeter.


Ett 34 veckor gammalt foster som är 46 centimeter långt.


14 Februari 2012.

Kl 15:00

Alla hjärtans dag.
Vilken hysteri.

Visst är det en mysig dag, men snälla..
Man kan faktiskt uppskatta människor man tycker om 364 andra dagar per år.
Men jag ska inte bryta traditionerna, så jag (precis som alla andra) ska hedra min karl här på bloggen.
Älskar honom så ofantligt mycket, och utan honom vore jag ärligt talat ingenting! <3
Han är den som får mig att vilja leva varenda dag! Och snart så får jag en liten minisebastian!
Åh vad härligt!



Nu ska jag förflytta mig till soffan. Mår illa som satan...
USCH...


---------------------------------------------------------------------------------------

Kl 17:21

Och nu till nått helt annat!
Måste lägga upp den här låten! Avskydde den verkligen först när jag hörde den i Mello, men nu är det den enda låt jag går runt och nynnar på. Sebbe stryper mig väl snart! hihi




Är fortfarande ledsen dock att mina Top Cats inte gick vidare till Final, utan dem hamnade bara i andra chansen. Och att Ulrik Munther gick vidare är helt obegripligt!!! Bläää och Gleeeeh!!!


13 Februari 2012.

Idag har jag och älskling fått rätt mycket uträttat!
Vi gick upp vid 10, åt frukost och sen drog vi till Karlslund med Tyko för att ta en långpromenad.
Var ju lägenhetsvisning här i Markbacken, så vi ville ju gärna inte vara hemma ;)

Och i Karslund så övningskörde jag litegrann. Var väldigt kul att börja med det igen. Är dock väldigt ragglig IGEN, men den som övar lär sig som man brukar säga...eller nått... ;) haha..

Sen kollade vi film en sväng (eller vi kollade inte, för jag somnade ju i soffan.. host host). Efter det var det dags att hämta Sebbes dotter för att åka och bada i Hagabadet. Det blev ej så mycket bad för mig kan jag dock meddela. Jag såg mest ut som en flodhäst som flaxade runt ;) Fick sammandragningar av att röra på mig. Så jag satt på en stol och sebbe och idun fick bada.

Efter badet ringde jag Ann-Britt, en mycket söt arbetskollega, och frågade om hon var hemma. Vilket hon var. Så då åkte vi dit en sväng för att hämta en madrass och spjälsängsskydd åt Walle. Hon är ju så gullig som sparade det åt oss, och dessutom hade tvättat rent det. Ännu gulligare var att hon ska köpa ett påslakan till lillgrabben, för att hon hade sett ett med bilar på. Har man inte fina kollegor eller? :)

Dessutom har vi fått barnkläder och blivit erbjudna barnvakt av andra kollegor. Toppen och Tack säger vi! :))

Imorgon kommer kvinnan i mitt liv hem till oss på lunch, sen blir det girltalk! Känner mig så låst som inte får ta mig ut och hitta på saker längre. Så uppskattar verkligen när det kommer folk hit! :)

Nu ska vi kolla på en film innan läggdags! Puss på det och godnatt!

10 februari 2012.

Nu ska jag skriva lite kort om gårdagen.
Det hela började med att jag träffade Ramya vid 11. Hon blev med som sällskap till MVC för att mäta min mage. Ska ju liksom gå dit minst 1 gång i veckan fram tills förlossningen. Magen hade växt 1 cm sen sist, så nu är det 28 cm från blygdbenet upp till livmodertoppen.

Sen blev det fika på vårat vanliga ställe, Vardagsrummet. Mysmys!
Sen skulle jag möta Ida vid Tengvallsgatan.
Och på vägen det blev det flipp a lá Ramya & Ullis! <3





När Ida och jag möttes tog vi bussen till stan, för att sedan byta buss mot Hagmarksgatan!
För att kolla in min & älsklings blivande lägenhet. Men när vi väl närmade oss så hände lite saker som jag inte har lust om att skriva om här.
Det hela slutade iaf med att Ida fick följa med mig till förlossningsavd, och jag fick ringa älsklingen och säga att han skulle komma. Blev kvar där i 4 timmar pga väldigt täta sammandragningar. Ett tag trodde vi att det var dags att föda igår. Men icke, sammandragningarna avtog så tillslut fick vi åka hem.

Tusen tack till både Ida & Sebbe som var där med mig hela tiden! <3





Tackar också Ramya för att hon åkte hem och försökte gå ut med våran lilla odåga mitt i vårat lilla kaos! ;) <3

Nu ska jag laga lite blodpudding! Har typ sovit hela dagen!..hihi..
Puss på det och Glad påsk!


8 februari 2012.

Alltså jag blir så jävla irriterad på våran regering!!!!
Reinfeldt är ju inte klok i huvudet någonstans!!!
Nog för att jag visste det innan, men nu toppar han ju fan allt.

Igår när jag och älskling satt framför nyheterna så började dem med att tanken är att sänka ungdomars lön för att det är såpass hög arbetslöshet i Sverige, vilket då i sin tur gör att fler skulle få jobb. Och ja, jag var emot idén, men tänkte väl inte så mycket mer på det just då...

Sen idag när jag kollar text-tv så står det att han har kommit med förslag att man ska höja pensionsåldern till 75!! 75?!? Är han totalt hjärndöd liksom? Så det är helt okej för äldre att slita ihjäl sig och tjäna pengar, medans ungdomar som faktiskt vill och behöver komma in i arbetsmarknaden så göra samma jobb fast tjäna mindre. Hur satan skulle det se ut? Jag tänker faktiskt på mig själv i en sådan situation. Jag jobbar inom vården och utför precis samma arbetsuppgifter som mina äldre kollegor...

Och om man behåller människor 10 år längre i arbetsmarknaden, det säger väl sig självt att det blir svårare för ungdomar (alla arbetslösa) att få jobb. För det kommer ju inte finnas några?!?!? AAAAH

Ska man bokstavligen behöva gå in och förklara sånt här för en politiker?

Detta kan störa mig något enormt!
Hur kan svenska folket rösta fram ett blått parti?
Och varför just på moderaterna?
GALET var ordet.
Och väldigt ogenomtänkt..





Nej, jag skäms inte ett dugg över att visa att jag hatar det blåa tankesättet.
Jag är en stolt röd politiker. Kanske lite grön.
Om ni misstycker så är ni mer än välkomna att argumentera och disskutera med mig!
Bring it, säger jag bara! haha ;)

Det är i sådanna här stunder som jag blir sugen att gå med i ett parti och börja argumentera för mig.
Jag betalar skatt precis lika mycket som vilken annan människa som helst, och min åsikt spelar faktiskt roll..




Nu har jag avreagerat mig lite! Så nu ska jag ladda upp lite kuligheter! Tänkte sätta in lite fina bilder! :))



Älsk & Voffen äter popcorn! ^^


Hittade min "japanska klänning" som varit för stor, men
nu passade den perfekt av någon anledning... ^^



Voffens favoritplats! Man måste ju hålla koll på trafiken.. ;)



Såhär nyttigt blir det när jag och Ida handlar... hihi


Ramya, kvinnan i mitt liv! :D hahah



Nu ska jag kolla på Madicken! ^^ Myyyys!


7 Februari 2012.

Hittade ÄNTLIGEN en bild jag letat efter jättelänge! Och det visade sig att jag hade den sparad på datorn.. vilket känns typiskt då jag letat som en galning efter den på nätet. Men men, jag är glad att den är återfunnen! Skulle faktiskt kunna tänka mig att göra en stor tavla av denna bild då den tilltalar mig på nått konstigt vänster.



Igår så var jag med mamma till marieberg!
Det var mysigt att bara fika vi två! :)
Precis vad jag behövde kände jag!
Bara en lugn eftermiddag/kväll!

Imorgon ska jag förmodligen ut och övingsköra med min älskade sambo.
Måste greja det där med körkortet nu när vår lilla ängel kommer till jorden.
Mamma Ulrika kommer vara alldeles för lat för att cykla med Walleballe till dagis.. ;))



Apropå ingenting...


Gissa vad!!!

Shit ante toilich=vad?
grejer o gerjer=vad?
Gay du e=vad?
O grejer=vad?
Lukta bajs smaka bajs=VAD?

Om du gissar rätt på alla ovanstående så kommer Sebastian bjuda dig på en lyxig middag!
För det sa han nyss ;))


Nu ska jag sova! Godnatt!

6 Februari 2012.

Satt och läste lite på nätet, och kom då in på en artikel av sexologen Katerina Janouch.
Tyckte den stämde in så himla bra! Speciellt nu i slutet av graviditeten.
Så jag var tvungen att kopiera det och klistra in den i bloggen. haha



"Närhet måste inte vara sex

Många gravida har ett oerhört stort behov att få magen smekt, omkramad och beundrad samt graviditeten bekräftad. Särskilt i slutet när man kanske inte känner sig som den mest attraktiva, med fötter som är ett par storlekar större än normalt, vida mammatunikor och ständiga svettningar och sammandragningar (ja, det är en skräckbild jag målar upp här, men ofta överträffar verkligheten dikten, i alla fall när det kommer till graviditetens slutskede) har man ett djupt behov av att få komplimanger, kramar, pussar över hela kroppen och bedyranden att man inte alls gått upp så mycket i vikt och att man är världens vackraste, modigaste och duktigaste som går igenom allt detta.

Kanske är man också lite orolig för den nära förestående förlossningen och har svårt att koncentrera sig på att vara världens mest passionerade älskarinna. Eller så är man arg och irriterad och gnällig och besvärlig och vill bli tröstad som ett litet barn. Det är inte alltid lätt att vara gravid."



Ja ni, jag lovar och svär att man blir så överdriven. Jag är inte alls sån som människa annars, och tro mig, VARENDA fucking dag försöker man behärska sig. Men ack vad man försöker i onödan, för alltid bubblar man över när det gäller småsaker ändå.

Ska bli skönt sen när Walle tittar ut i världen så jag får återgå till den gamla vanliga och framför allt lugna Ullis UTAN humörsvängningar! Huaaa huaaa... ;)

Nu ska jag försöka sova... han sparkar som en liten skållad råtta, men jag är såå himlans trött.
Natti natti! :)


5 Februari 2012.









4 Februari 2012.

Då går man in i vecka 33 idag då.
Såhär ser man just ut för tillfället.



Börjar bli ett stycket tjockis. hihi ^^
Man känner att man har vätskat på sig rätt mycket.
När man tar av sig strumporna och man har märken(?!) på vristen för att dem har suttit för tight liksom..
haha.. När jag vägde mig hos barnmorskan förra veckan så visade det sig att jag gått upp 10 kg hittills.. yaay.. Och så finns det dem asen som bara går upp 1-3 kg typ. Har bara en sak att säga; Kul för dem då... ;)) haha..


Ankan som vi åt igår. Kan meddela att det blev jättegott!!
Min man vet minsann hur mat skall lagas! Han är så duktig! :*
Kan dock meddela att det påminde rätt mycket om kyckling! hihi

Nu ska jag ta med mig hunden in i sovrummet och lägga mig, har ju en dejt med pappsen min imorrn kl 11 typ.
Måste ju orka ta mig upp liksom.. ^^

Natti natti alla rara!


3 Februari 2012.

Igår var man på MVC, fick sällskap av söta lilla Ramya!
Och allt visade sig vara bra! Magen har växt 2 cm sen förra veckan!
TACK GODE GUD!
Han har ju inte växt på 3 veckor, så jag var jätteorolig igår när jag lade mig ner på britsen.
Men nu ligger han på kurvan igen, så det känns jätteskönt att min lilla kille mår bra!

Imorgon går man in i vecka 33, snart dags!
Börjar bli väldigt nervös helt ärligt!
Att föda alltså.. Men men, det ska nog gå bra! ^^

Ikväll kommer Ramya hit.
Dags för tjejkväll!
Då kanske det kan bli lite bakning av något slag!
MYSFREDAG!

Älskling jobbar tyvärr.. :(

Skulle gått med Ida på stan idag också, men med tanke på att lillkillen valde att sparka hela jäkla natten på mina revben så har man sovit typ 0 kan jag säga.. Så jag somnade väl tillslut runt 9-10... yeeaah! Är lagom mör idag! ;)) Så stan med Idiz får tyvärr vänta tills en annan dag! Men det som är så bra med henne är att hon förstår läget! Bäst är hon! <3

Nu ska vi snart äta anka, ris och champinjonsås!
Lyxigt värre! Inte varje dag man (har råd) äter anka menar jag..hahaha..


Trevlig helg allesammans!

1 Februari 2012.

Tänkte att jag skulle vara duktig och uppdatera bloggen, men kom på att jag typ har noll saker att skriva om.
Somnade ganska sent inatt för att jag och Sebbe satt och spelade ett onlinespel tillsammans. Och jag brukar inte vara så förtjust i dataspel, men detta är jätteroligt. En blandning av typ super mario och diablo. Ett gulligt diablo kan man säga. Haha. Och när man spelar så rusar tiden iväg kan jag dock medge. Så jag gick upp typ nyss. Eller ja, jag var uppe redan vid 11 idag och åt frulle, men efter en stund gick jag och la mig igen. Ooom ni ville veta.

Idag så ska vi storhandla, sen hem till mamma & pappa och hämta mer bebisgrejer. Dem hade tydligen hittat madrass och täcke till spjälsängen bland annat. Sen tror jag att det fanns lite pojkkläder sen Markus var liten ^^ När jag jobbade igårnatt så hade mamma med sig två kassar med saker. En Sovpåse i ull, som man har i barnvagnen. En bärsele, och en potta. Haha

Om en månad får vi ju styla lillens rum! Så det kommer bli kanon!

Fråga;
Vad tror ni om att ha ett skötbord inne i Walles rum? Kan man ha det? Eller ser det bättre ut att ha det på toan?


Nu ska jag springa ut med Tyko, sen slappa lite framför tvn!
Hejhopp gummisnopP!

RSS 2.0